Αριστοτέλης Κούρτης

Δρ. Ορθοπεδικός Χειρουργός

Πρώτη επίσκεψη

η εκκίνηση της διαδικασίας

Ο χειρουργός σας θα λάβει ένα πλήρες και λεπτομερές ιστορικό όσον αφορά την παρούσα νόσο αλλά και το ιατρικό ιστορικό σας. Στην συνέχεια θα πραγματοποιήσει μια ενδελεχή κλινική εξέταση.

Καθόλη την διάρκεια της συνάντησης σας μαζί του σας μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με την πάθηση και την υγεία σας. Είναι σημαντικό για εμάς να έχετε πλήρη και σαφή εικόνα όσον αφορά την διάγνωση και τις επιλογές σας προτού φύγετε απο το ιατρείο μας.

Για να επιβεβαιωθεί η αρχική κλινική διάγνωση αρκετές φορές απαιτείται να γίνει επιπλέον εργαστηριακός έλεγχος όπως αιματολογικές και απεικονιστικές εξετασεις (ακτινογραφίες, αξονική και μαγνητική τομογραφία). Στην συνέχεια και αναλογα με τα αποτελεσματα των εξετάσεων αυτών θα μπει οριστική διάγνωση και θα προταθεί η καλύτερη θεραπευτική επιλογή για την περίπτωση σας.

Επίσης, θα ενημερωθείτε από τη γραμματεία για το κόστος ανάλογα με τη συμμετοχή του ασφαλιστικού σας φορέα και τη διαδικασία της εισαγωγής σας. Σκοπός μας ειναι να έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε ώστε φεύγοντας από το ιατρείο μας να έχουν λυθεί όλες σας οι απορίες.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα